Barbara van der Steen

Barbara van der Steen – Visser

Eigenaar van Galerie BuB-Art | fotograaf | webdesigner

Barbara van der Steen, oftewel BuB, heeft haar passie voor fotografie ontwikkeld tot een veelzijdige kunstonderneming. Als fotografe legt ze met passie landschappen, bloemen en voedsel vast. Haar landschapsfoto’s streven naar een harmonieus evenwicht en lijnenspel, met speciale aandacht voor de stilte als een wezenlijk element.

Naast haar fotografie is Barbara sinds 2017 eigenaresse van Galerie BuB-Art. De galerie biedt voornamelijk een podium aan lokale kunstenaars, met sporadische exposities van internationale creatievelingen. Het artistieke spectrum varieert van schilderkunst tot keramiek en glaskunst, waarmee de galerie een diverse artistieke omgeving creëert.

In 2023 heeft Barbara een bijdrage geleverd aan het prachtige boek ‘De Dienstmaagd’, geschreven door Chantal de Mol. Barbara’s expertise in kunstfotografie kwam tot uiting door de kunstwerken van Chantal te digitaliseren. Deze ervaring heeft Barbara geïnspireerd om zich vaker op dit gebied te richten. Wilt u uw werken laten fotograferen neem dan contact op.

Barbara’s eigen fotografische creaties vinden ook hun plek in de galerie. Regelmatig worden haar werken tentoongesteld en zijn beschikbaar via de webshop.

Sinds 2008 heeft Barbara haar creativiteit ook aangewend als webdesigner, waarbij ze kleine bedrijven en lokale ondernemers ondersteunt met online aanwezigheid. Met oog voor visuele aantrekkelijkheid en praktische bruikbaarheid, creëert ze websites die de kern van elk bedrijf weerspiegelen.

Barbara’s verhaal weeft fotografie, galeriebeheer en webdesign samen in een veelzijdig geheel. Haar missie blijft onveranderd: kunst toegankelijk maken, zowel voor galeriebezoekers als online ontdekkers. Welkom in de wereld van BuB, waar elk beeld een verhaal vertelt en elke kunstvorm uitnodigt tot ontdekking.