Over ons

Over de galerie

Galerie BuB-Art is opgericht in 2017 en bevindt zich in het Havenkwartier van de prachtige monumentenstad Zierikzee. Na een grondige verbouwing van een voormalig winkelpand uit 1955 naar een woonhuis/galerie, opende eigenaresse Barbara van der Steen – Visser in februari 2017 de deuren. Tijdens de zomermaanden kunt u ook genieten van de zonnige beeldenplaats achter ons huis.

In de wintermaanden is de galerie gesloten, maar Barbara & haar webshop staan het hele jaar voor u klaar!

Bij Galerie BuB-Art stelt onze passie voor kunst ons in staat om unieke en betaalbare kunstwerken te bieden, ongeacht uw budget. Wij geloven in het toegankelijk maken van kunst voor iedereen. Naast het prachtige fotografiewerk van Barbara, creëren we steeds wisselende exposities met een diversiteit aan lokale kunstenaars, waaronder schilders, keramisten, glaskunstenaars en beeldenmakers.

De galerie, gevestigd in het Havenkwartier van het monumentale Zierikzee, is in de zomermaanden geopend, van maart tot augustus. Gedurende de wintermaanden sluiten de deuren, maar de webshop staat het hele jaar voor u klaar. Aarzel niet om contact met op te nemen als u vragen heeft of de galerie wilt bezoeken buiten het seizoen.

Barbara heet u van harte welkom bij Galerie BuB-Art om te genieten van de uiteenlopende exposities.